15.3.2024

KOPOS KOLÍN a.s., producător tradițional Ceh de materiale pentru instalații electrice, oferă soluții cuprinzătoare pentru diferite procedee de construcție.

Este important de menționat că o doză pentru instalații electrice încastrată în beton este supusă unor cerințe mai mari în ceea ce privește rigiditatea, etanșarea și temperatura, precum și rezistența chimică.
În gama de produse KOPOS KOLÍN a.s., puteți găsi doze care sunt fabricate prin tehnologie progresivă cu dublă injecție și orificii de intrare cu membrană elastică. Clientul poate alege mai multe tipuri de doze, diferite ca adâncime precum și capace cu diferite forme și diametre. Toate variantele asigură manoperă de înaltă calitate, ușurință în utilizare și interconectivitate.
Pe lângă dozele în sine, noul sistem de doze încastrate în beton oferă și aripioare de instalare pentru fixarea directă pe cofrajele metalice, sau varianta de fixare cu un magnet puternic cu aderență mare pentru cofrajele din oțel. În plus, elemente pentru montajul pe partea opusă și suportul pentru cârligul de tavan pot face din fiecare doză o opțiune pentru fixarea corpurilor de iluminat.
Desigur, există și o gamă de tuburi pentru instalații electrice potrivite pentru betonul turnat.

Ne asigurăm că instalațiile electrice sunt perfect camuflate chiar și în beton.

Nou sistem pentru beton