KOPOS ELECTRO s.r.l. a fost înființată la 20.04.2000 la Registrul Comertului din Bucuresti. Compania este prezenta in România ca urmare a creșterii cerințelor pentru produsele KOPOS KOLIN a.s. pe piata românească.

KOPOS KOLIN a.s. produce în prezent peste 5.000 de produse. Produsele noastre includ doze și tuburi pentru instalații electrice, canale de cablu, accesorii, sisteme de tuburi gofrate cu perete dublu sub numele de marcă KOPOFLEX® și KOPODUR®, tuburi divizate KOPOHALF®, canale tip parapet, sisteme de susținere a cablurilor. Compania produce, de asemenea, materiale pentru instalatii electrice ecologice, din materiale fără halogeni și fără plumb. Respectând cererea crescândă pentru construcții sigure, am dezvoltat sistemele cu menținerea funcționalității în foc. Primul test de rezistență la foc a fost efectuat în 2009. De asemenea, fabricăm un produs unic, utilizabil în principal în industria medicală și nucleară, un scut NEUTROSTOP, care este folosit pentru a proteja mediul înconjurător de radiațiile neutronice.

Creșterea cerințelor pieței atât în Republica Cehă cât și pe plan mondial ne motivează să ne extindem operațiunile și în alte țări. Produsele KOPOS sunt fabricate în prezent în două locații, în Kolin și în regiunea Zhitomir în Ucraina. Interesul deosebit față de produsele noastre în străinătate a determinat compania începând cu anul 1997 să își înființeze filiale în Europa și apoi în străinătate. În prezent, funcționează 10 filiale în țări, precum Slovacia, Ucraina, Georgia, Polonia, Ungaria, Croația, România, Germania și Republica Dominicană. Compania dezvoltă de asemenea afaceri și își consolidează poziția pe piață în țări precum Lituania, Letonia, Estonia, Danemarca, Franța, Benelux, Marea Britanie, Suedia, Norvegia sau Emiratele Arabe Unite.

În prezent, compania are peste 400 de angajați și cel alți 150 in cele 9 filiale. Recunoaștem faptul că angajații companiei sunt cheia succesului mărcii KOPOS. De generații, angajații noștri lucrează în diverse domenii funcționale ale companiei noastre.

KOPOS KOLÍN a.s. este deținătorul certificatelelor ISO 9001, ISO 14001 si ISO 50001 si al certificatelor nationale "Czech Quality" si "Safe Company".

Tehnologia modernă determina dezvoltarea continuă a produselor și a permis companiei KOPOS KOLIN a.s. sa devină un lider în dezvoltarea materialelor pentru instalații electrice.

KOPOS KOLÍN a.s.
Havlíčkova 432, Kolín IV
280 02 Kolín

Cod Companie: 616 72 971
Cod fiscal: CZ61672971

Societatea este înregistrată în Registrul Comerțului deținut de Tribunalul Municipal din Praga, Secțiunea B, Dosar 3689.


Logo KOPOS                    Logo KOPOS                    Logo KOPOS

Logo KOPOS                    Logo KOPOS                    Logo KOPOS