6.11.2023

Un mediu igienic curat și sigur în unitățile medicale, laboratoare și spații publice este, evident, traseul pe care îl urmăm.

Pentru a ne asigura că acest lucru rămâne valabil în cazul utilizării canalelor albe și canalelor tip parapet KOPOS în aceste locuri, le-am testat în ceea ce privește efectul microorganismelor asupra materialelor plastice. Testele pentru canalele albe și canalele tip parapet KOPOS au fost realizate la Institutul Național de Sănătate conform EN ISO 846:2019 iar rezultatul a fost că acestea nu reprezintă un mediu adecvat pentru dezvoltarea următoarelor microorganisme și bacterii: ESCHERICHIA COLI (boli diareice), STAPHYLOCCUS AUREUS (stafilococ auriu), KLEBSIEL/A PNEUMONIAE (pneumonie și alte infecții), PSEUDOMONAS AERUGINOSA (inflamație a tractului urinar, otită medie), ENTEROCOCCUS FAECALIS (infecție urinară, cavitate abdominală), BACILLUS SUBTILIS (bacil febra fânului), SALMONELLA ENTERLEGICA PNEUMOPHILA (Legionella), CANDIDA ALBICANS (infecție fungică).

La KOPOS, punem un mare accent pe calitate și încercăm constant să îmbunătățim produsele, astfel încât să obținem un plus de valoare la un preț neschimbat.