10.6.2022

Odată cu creșterea prețurilor la energie, dar și din motive de mediu, tot mai mulți proprietari de imobile aleg acum izoleze fatadele clădirilor. Cu toate acestea,  izolația de calitate este o chestiune de detalii bine executate. Acestea includ și instalațiile electrice. Din păcate, și astăzi întâlnim materiale de instalații electrice alese necorespunzător, plasate în straturile izolatoare. Rezultatul acestor instalații neprofesionale este o fațadă deteriorată într-o perioadă de utilizare relativ scurtă, a cărei reparație ulterioară este costisitoare și de multe ori nu se întâmplă fără porțiuni cu reparații vizibile.

Baza instalării traseelor electrice de înaltă calitate în izolația termică este ancorarea corectă și fermă a materialelor de instalații electrice , de exemplu o doză pentru intrerupător electric. O altă caracteristică importantă este reducerea la minimum a punților termice la locul instalației. Prin îndeplinirea acestor două cerințe de bază, obținem o durată lungă de viață a instalației electrice, precum și izolația în sine și fațada din imediata apropiere a acestei instalații.

KEFZ 80/VDZ - doză de legătură cu burghiu pentru izolația termică finală

KEFZ 80/VDZ_KB - doză de legătură cu burghiu pentru izolația termică finală   KEFZ 80/VDZ_KB - doză de legătură cu burghiu pentru izolația termică finală

Pentru instalarea aparatelor în fațadelele izolate de cu grosime a stratului de izolație de la 80 mm. Potrivit pentru tipuri comune de izolație (polistiren, vată minerală). Instalare și în fațadele cu izolație  finalizată. Doze de legătură cu intrări sigilate cu membrană. Inclus în pachet: suport șurub, doză de legătură , set manual de găurit, instrucțiuni de instalare, șuruburi.

Setul dozei KEFZ 80/VDZ include un burghiu manual reutilizabil pentru a executa perforarea pentru instalarea dozei KEFZ 80_KB.

MDFZ 80/VDZ - platformă de instalare cu burghiu pentru izolația termică finală

MDFZ 80/VDZ_KB - platformă de instalare cu burghiu pentru izolația termică finală   MDFZ 80/VDZ_KB - platformă de instalare cu burghiu pentru izolația termică finală

Pentru instalarea aparatelor (senzori, camere etc.) în fațade izolate de la grosimea stratului de izolație de la 80 mm. Potrivit pentru tipuri comune de izolație (polistiren, vată minerală). Instalare și în fațadele cu izolație  finalizată. Platformă de instalare potrivită pentru șuruburi cu un diam. de 4 până la 5 mm. Capacitate de încărcare permanentă 15 N. Inclus în pachet: suport șurub, platformă de instalare , set de găurit manual, instrucțiuni de montare, șuruburi.

Setul platformei de instalare MDFZ 80/VDZ include un burghiu manual reutilizabil pentru a executa perforarea pentru instalarea platformei MDFZ 80_KB.