23.4.2018

Este esențial să ascultăm părerile cliențlor noștri în cursul dezvoltării produselor, așa că mergem mai departe. De aceea am extins gama noastră de sisteme de izolație termică cu produse noi. Acestea sunt MDZ 300_KB, MDZ XL 300_KB, KEZ 300_KB cu un tub de instalare extins și cu izolația internă și externă prelungită, adecvată pentru instalarea echipamentelor electrice în fațadele izolate ale clădirilor. Produsele noi pot fi instalate în siguranță pe fațade cu o grosime mai mare a izolației decât de obicei, până la 300 mm.

Clientul poate fi de asemenea mulțumit datorită accesoriilor incluse. Produsele KEZ 300_KB sunt livrate cu ancore, izolație internă, șuruburi de montare pentru perete, șuruburi pentru montarea dozei pe suport și șuruburi pentru instalarea aparatelor. Dacă fațadele cladirilor au o suprafață aspră, se recomandă aplicarea unui silicon la instalarea aparatelor. Instructiunile de instalare sunt incluse în pachet. Pentru acest produs și cu aceleași accesorii din pachet, am mers "mână în mână" pentru a crea o platformă de montaj izolatoare de 120 x 120 mm denumită MDZ 300_KB.

  

Suprafața de patru ori mai mare decât a platformei de montaj izolatoare existente este oferită de noul produs MDZ XL. Această platformă de 240 x 240 mm are o grosime de 300 mm și este denumită MDZ XL_KB. Platforma de instalare are o doză integrată potrivită pentru prindere și poate fi de asemenea folosită ca o doză standard sub comutator sau priz doză. Este folosită pentru a instala, de exemplu, lumini exterioare, senzori de mișcare sau prize de 400 V. Nu este adecvată pentru instalarea componentelor satelit și a altor componente cu suprafață mare. Toate produsele termoizolante sunt rezistente la temperaturi cuprinse între -25 °C și 60 °C.

O altă caracteristică nouă pe piată pe care am introdus-o in acest an este versiunea extinsă a dozei de pardoseală KOPOBOX, PP 80/45/6_LB. Avantajul produsului este posibilitatea instalării a 12 aparate modulare pentru aplicații de putere și date. KOPOBOX 80 instalând 2 bucăți de rame de aparate. Acestea sunt fixate cu șuruburi și separate de pereții despărțitori care sunt incluși în pachet. Ele ajută la separarea circuitelor electrice și instalarea acestora prin introducerea lor în compartimentele de separare. De asemenea, rama este adecvată pentru instalarea dispozitivelor modulare QUADRO sau a dispozitivelor de același tip, de exemplu ABB, PEHA, Legrand, OBO Bettermann și Schneider Electric Altira.

  

O altă parte necesară și, de asemenea, o inovație pentru a ajuta instalatorii în practică este piesa universală de conectare la dozele KUL 68-45 / LD și KPRL 68-70 / LD. În catalog am marcat accesoriile sub denumirea SKLD 2_NB. Cuplarea permite asamblarea ulterioară a dispozitivelor în cadrul combinat și ambalarea imediată a dozelor atunci când în timpul instalării nu există doze multiple specializate sau trebuie să combinăm doze cu adâncime diferită. Această piesă mică este de asemenea utilă pentru alte scopuri. Acesta a fost utilizat ca un indicator al treptei și un indicator de cablu.

Produse noi care au fost puse în vânzare din aprilie.

Noi determinăm în continuare dezvoltarea produselor. Pentru dumneavoastră.